Μπάχαλο και αναστάτωση αναμένεται και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας μιας και επιστρέφει η ομάδα του…Play On

Προσοχή λοιπόν για όσους ακόμα δεν έχετε δει την ξεκαρδιστική κωμωδία της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης Play On είναι η τελευταία σας ευκαιρία (Μάλλον – εκτός και αν πάρει και Τρίτη Παράταση!)

Με την ευκαιρία λοιπόν των δύο νέων παραστάσεων, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε το…  μυστικό της επιτυχίας, , πίνοντας ένα καφεδάκι στο Studio Project Photography.

Απολαύστε τους:

Μετά από την μεγάλη προσέλευση του κοινού και την επιτυχία της θεατρικής κωμωδίας του Rick Abbot «Play On» από την Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, έρχονται δύο ακόμα παραστάσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Λίγα λόγια για το έργο και τον συγγραφέα:

Το έργο μας μεταφέρει στις πρόβες μιας θεατρικής ομάδας την παραμονή της πρεμιέρας ενός έργου μυστηρίου. Οι συνεχείς αλλαγές στα κείμενα από την φαντασμένη συγγραφέα, η κακή προετοιμασία των ηθοποιών και οι ανατροπές οδηγούν το έργο σε μια πρεμιέρα γεμάτη απρόοπτα!

O Jack Sharkey, ή αλλιώς Rick Abbot όπως ήταν ένα από τα ψευδώνυμά του, ήταν ένας πολυγραφότατος θεατρικός συγγραφέας, γεννημένος στο Σικάγο το 1931. Έχει εκδώσει 83 έργα, η πλειοψηφία των οποίων είναι κωμωδίες, μιούζικαλ και έργα μυστηρίου, ανάμεσα τους και το πολύ επιτυχημένο Play On.