Βάσω Καλαργύρου – Κατασκευή κούκλας / Μουσική παραγωγός

Η Βάσω Καλαργύρου γεννήθηκε στη Λαμία.

Τελείωσε το 4ο Λύκειο Λαμίας και μετακόμισε στην Χαλκίδα όπου και έμεινε για 10 χρόνια.

Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής, στο εργαστήρι τέχνης του Δημήτρη Μυταρά στη Χαλκίδα για 4 χρόνια και ασχολήθηκε με την κατασκευή κούκλας με διάφορα υλικά.

Όπως λέει χαρακτηριστικά «η κατασκευή της κούκλας δεν έχει δεσμεύσεις, μπορείς με τα πιο απλά υλικά να εκφράσεις τα πιο βαθιά συναισθήματα».

Αγαπά πολύ τη μουσική, τις τέχνες, τη λογοτεχνία.

Εργάζεται από το 2001 σαν μουσική παραγωγός και μουσική επιμελήτρια στον σταθμό STAR FM 97,1 Κεντρικής Ελλάδος.

Επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «City Nights» κάθε Κυριακή βράδυ 20.00-22.00

Τραγούδια και ιστορίες, μουσικά αφιερώματα σε δεκαετίες, κινηματογραφικές μουσικές, αναφορές σε βιβλία και τέχνες, μύθοι και θρύλοι που έγιναν αφορμή να γραφτούν τραγούδια αγαπημένα, όλα αυτά και πολλά ακόμη, ντύνουν τα Κυριακάτικα βράδια.

Χρήστος Τασούλας – Εικονογράφος / Γραφίστας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία. Από μικρή ηλικία θυμάμαι να ασχολούμαι με το σχέδιο και τη ζωγραφική. Ήταν και είναι ο δικός μου τρόπος έκφρασης, το χόμπι μου, η καθημερινότητά μου. Από το 2018 ασχολούμαι ενεργά με τη Γραφιστική. Εύχομαι οι “Παραμυθομικρούληδες ” να μας ταξιδέψουν και να σας ταξιδέψουν σε μέρη πέρα από κάθε φαντασία.

Εύη Σταματίου – Σκηνοθέτης / Ηθοποιός / Συγγραφέας

Η ιστορία ξεκινάει χρόνια πριν, όταν ως δια μαγείας βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο με τους ανθρώπους που σήμερα αποκαλώ “θεατρική οικογένεια”! Αποφοιτώ από το εργαστήρι υποκριτικής ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και ενώ συνεχίζω με προγράμματα θεατρικής επιμόρφωσης στο ΕΚΠΑ, παράλληλα συμμετέχω σε παραστάσεις ερασιτεχνικών και επαγγελματικών θιάσων.

Δημιουργούμε την Λέσχη Βιβλίου Λαμίας το 2013 και την ίδια χρονιά γυρίζουμε την πρώτη μας ταινία μικρού μήκους.

Το 2015 ενώνεται και δημιουργείται η θεατρική ομάδα θεΑRTίστες. Και δεν σταματώ έκτοτε να ονειρεύομαι κάτι καινούργιο!

Φέτος, εκδίδω τον Γλύκα των Χριστουγέννων, το πρώτο μου παραμύθι σε εκδόσεις Belle Arte, και μπαίνω στον κόσμο των Παραμυθομικρούληδων! Η μαγεία συνεχίζεται…

Καλό μας ταξίδι!