Για αυτούς τους 5 λόγους θα ξαναδώ Το Κιόσκι – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Είδαμε δυο φορές Το Κιόσκι της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας αλλά θέλουμε κι άλλο

Πρόκειται για την ίδια σχεδόν ομάδα, τους ΘεARTιστες, που μας παρουσίασαν την κωμωδία Play On πέρυσι με τεράστια επιτυχία. Στο Θέατρο το βράδυ του Σαββάτου δεν έπεφτε καρφίτσα!!!Κάτι ανάλογο έγινε και την Κυριακή και φυσικά το ίδιο αναμένεται και σήμερα Δευτέρα!

Κιόσκι Θέατρο

Στο «τιμόνι»  πάλι η Εύη Σταματίου, με την λιτή αλλά τόσο εύστοχη σκηνοθετική της προσέγγιση,  με «καπετάνιο» τον Κώστα Τσιμπούκα, ένα ταλαντούχο παιδί που γελάς με το υποκριτικό του ταμπεραμέντο από την πρώτη του κιόλας ατάκα!. Ορίστε δύο λόγοι για να ξαναδώ σήμερα Δευτέρα την παράσταση, στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας!

Το ΚιόσκιΤο δίδυμο των Γάλλων κακοποιών  που σε πεθαίνει από τα γέλια, ένας ακόμη λόγος! O «σοβαροφανείς» εισαγγελέας, η μεσίτρια λες και βγήκε από ταινία του 60, η υπηρέτρια με τις φοβίες της και βέβαια η vip σύζυγος!!! Η Ιατροδικαστής με τον Επιθεωρητή αλλά Πίτερ Σέλλερς… Α ναι και ο μπομπ ο μάστορας… μόνο και μόνο για να ακούσεις ξανά το ει, χαι, τώρα…είναι ένας ακόμα λόγος για να ξαναδώ το Κιόσκι!

Τέλος και ίσως ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι όλα αυτά τα παιδιά βιοπορίζονται από κάτι άλλο και μας προσφέρουν αυτήν την παράσταση με την αγάπη τους… ας τους στηρίξουμε!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οσοι το είδατε, μην μαρτυρήσετε την πλοκή!!! Το μαύρο χιούμορ, αυτή η περίεργη κωμωδία που σε κάνει να γελάς ενώ ταυτόχρονα βάζει να μυαλό σου να προβληματίζεται… Η παράσταση αποκτάει πραγματικό γέλιο μέσα από τις αντιθέσεις των ιδιόμορφων χαρακτήρων της, αλλά και την εναλλαγή αστείων σκηνών και εικόνων για αυτό μην πείτε τίποτα στους φίλους σας από την πλοκή,απλά πάρτε τους και πάτε να την ξαναδείτε!!!