Κωνσταντίνος Τσιμπούκας – Σκηνοθέτης/Ηθοποιός και Εμψυχωτής Κούκλας

Το όνειρο για την Παιδική Σκηνή των θεARTιστών δημιουργείται χρόνια πριν, όταν διαβάσαμε τις πρώτες γραμμές από το παραμύθι του Μιχάλη Χατζάκη “Ο Φασουλής και οι Καλικάντζαροι” και ζωντανέψαμε τους ήρωες του στο σανίδι! Τι μπορεί να συγκριθεί με το βλέμμα ενός παιδιού όταν μαγεύεται από τους ήρωες ενός παραμυθιού; Όταν γελά δυνατά με τα καμώματα τους και χορεύει μαζί τους;
Το 2012 παρακολουθώ το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών εντάχθηκα σε ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης μου.
Από το 2014 – 2017, εργάστηκα και μαθήτευσα στο Κουκλοθέατρο Λαμίας, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και γνωρίζοντας την χαρά του να προσφέρεις μαγεία στα παιδιά.
Το 2018 γίνομαι κάτοικος Ηρακλείου για 1 χρόνo και μέλος του επαγγελματικού θιάσου της θεατρικής σκηνής Ηρακλείου.
Το 2019 φτάνω στην Αθήνα και φοιτώ στην σχολή Tabula Rasa, από όπου και αποφοιτώ το 2022 με άριστα.

Και σήμερα, το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα! Η Παιδική Σκηνή “Παραμυθομικρούληδες” είναι έτοιμη να μαγέψει, να σας κάνει να χορέψετε, να τραγουδήσετε, να γεμίσετε την καρδιά σας με όνειρα!!

Δήμητρα Χατζηνικολάου – Ηθοποιός/Εμψυχώτρια κούκλας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης και οι πρώτες μου μνήμες ήταν θέατρο, τα πρώτα μου παιχνίδια θέατρο, οι πρώτες μου βόλτες θέατρο.

Το 2012, σε ηλικία 15 ετών συμμετέχω στην πρώτη μου παράσταση με την Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου και δεν σταμάτησα να παίζω στο θέατρο από τότε. Περιόδευσα σε όλη την Κρήτη, με παιδικές και ενήλικες παραστάσεις, γνώρισα έργα της σύγχρονης και κλασσικής δραματουργίας, και διακρίθηκα σε διαγωνισμούς θεάτρου.

Το 2022 αποφοιτώ από την σχολή υποκριτικής Tabula Rasa με άριστα και μπήκα στον μαγικό κόσμο των Παραμυθομικρούληδων, έτοιμη να ταξιδέψω σε βασίλεια και χώρες εξωτικές, να μιλήσω με πουλιά και άγρια ζώα, να ξεγελάσω πονηρές μάγισσες και αλεπούδες! Μα κυρίως είμαι έτοιμη να χορέψω, να τραγουδήσω και να μεταμορφωθώ μπροστά στα μάτια των παιδιών!